"חצות. איך הגעתי לכאן? מישהו יכול להגיד לי, בבקשה? אני לא מתכוונת למטבח הזה, אלא לחיים האלה. היום יש קונצרט מזמורי חג בגן,ואני מכסחת את הצורה לעוגות פאי תפוחי עץ וצימוקים. לא, בואו נבהיר את העניין: אני מבייתת עוגות, תהליך תובעני ומתוחכם הרבה יותר.
אני נפטרת מאריזת הסופרמרקט, מחלצת את העוגות מתבניות האלומיניום שלהן,מניחה אותן על קרש חיתוך ומנחיתה מערוך על פניהם המקומחים, החפים מפשע. תאמינו לי, זה לא כל כך קל כמו שזה נשמע. אם המכה חזקה מידי העוגה קדה כמו אישה שמנה,חצאיות הבצק שלה משתרבבות והפירות מתחילים לדלוף מתוכה. אבל אם חבטה יציבה-חשבו על הכוח הדרוש כדי למחוץ חיפושית קטנה- אפשר להתחיל מפולת פריכה, קטנה, שנותנת לבצק את המראה של מאפה בית.וזה בדיוק המראה שאני רוצה. אין כמו בבית. אמא טובה נמצאת בבית אופה לילדיה".
מתוך הספר "אין לי מושג איך היא עושה את זה" של אליסון פירסון
אכן דברי מאפה, אין כמוהם, ריחם עולה באפינו ומעורר תיאבון...
בוקר טוב נפתח עם קרואסון טרי ורוגלך חם. חלה טריה לערב שבת ולחם הבית...על סוגיו השונים, בריאות ואיכות שחוברים יחדיו, עוגות ימי הולדת מיוחדות ונפלאות ממש הגשמת כל החלומות.
לא רק אמא יכולה להכין כל זאת גם אבא מוכשר לא פחות
וחשוב כמעט באותה מידה לדעת איפה לקנות. עוגות שמרים במגוון טעמים, שלל רב של עוגיות מכל הסוגים, והקינוחים... אהבתנו הגדולה, גם אם אכלתם ארוחה מלאה איך אפשר לוותר עליהם?
מוסים, פאים, עוגות שוקולד חמות מנות אישיות או בכמויות גדולות.
אז זו הכתובת להחליף חוויות מתכונים ותמונות.
טל
בוגרת קורס קונדטוריה במלון דן, אופה ובעיקר מחלקת(-: