|
|
|
|
שעועית טריה עם אגוזי קשיו ולימון
/ דליה פן-לרנר
|
חומרים (4 מנות)
|
2-1 כפות שמן |
1/2 כוס אגוזי קשיו לא קלויים ולא מומלחים |
500 גרם שעועית טרייה ירוקה וצהובה |
1/3 כוס לימון סחוט |
1 כף רוטב סויה |
4-3 בצלים ירוקים קצוצים גס |
מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם |
2 כפות עלי נענע קצוצים |
אופן ההכנה |
- מחממים שמן במחבת גדולה או בווק ומטגנים את אגוזי הקשיו כ-2 דקות עד שהם זהובים. מוציאים ושומרים בצד.
- באותה המחבת מקפיצים את השעועית כ-4-3 דקות, עד שהיא פריכה. מוסיפים את מיץ הלימון ורוטב הסויה, מתבלים במלח, פלפל ונענע, מוסיפים את הבצל ומקפיצים דקה או עד שהשעועית מבושלת אך עדיין פריכה. מגישים כתוספת או כמנה ראשונה.
| חזרה | | |