שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שעועית טריה עם אגוזי קשיו ולימון / דליה פן-לרנר


חומרים (4 מנות)
2-1 כפות שמן
1/2 כוס אגוזי קשיו לא קלויים ולא מומלחים
500 גרם שעועית טרייה ירוקה וצהובה
1/3 כוס לימון סחוט
1 כף רוטב סויה
4-3 בצלים ירוקים קצוצים גס
מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם
2 כפות עלי נענע קצוצים
אופן ההכנה
  1. מחממים שמן במחבת גדולה או בווק ומטגנים את אגוזי הקשיו כ-2 דקות עד שהם זהובים. מוציאים ושומרים בצד.
  2. באותה המחבת מקפיצים את השעועית כ-4-3 דקות, עד שהיא פריכה. מוסיפים את מיץ הלימון ורוטב הסויה, מתבלים במלח, פלפל ונענע, מוסיפים את הבצל ומקפיצים דקה או עד שהשעועית מבושלת אך עדיין פריכה. מגישים כתוספת או כמנה ראשונה.

חזרה