|
|
|
|
לביבות בטטה ובצל ירוק
/ חנוך בר-שלום
|
חומרים
|
4 בטטות בגודל בינוני (כ 400 גרם) |
1 תפוח אדמה (כ 100 גרם) |
2 כפות גדושות של קמח תופח |
1 ביצה |
4 בצלים ירוקים (החלק הלבן בלבד) פרוסים |
מלח |
פלפל שחור |
שמן לטיגון |
להגשה: |
1 גביע שמנת חמוצה |
בצל ירוק פרוס |
אופן ההכנה |
- מקלפים את הבטטה ותפוח-האדמה ומגרדים בפומפיה לרצועות דקות. סוחטים את הנוזלים ומניחים בקערה מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
- צרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו היטב. מגישים עם שמנת חמוצה, מעורבת בבצל ירוק פרוס.
| חזרה | | |