שתף קטע נבחר

יזמי סינמה סיטי משקיעים בפורטוגל

בעלי קומפלקס בתי הקולנוע הגדול בישראל שבצומת גלילות מקימים בפורטוגל 2 מתחמים דומים בהשקעה של עשרות מיליוני דולרים בכל מתחם

יזמי סינמה סיטי, קומפלקס בתי הקולנוע הגדול בישראל שבצומת גלילות, מקימים בימים אלה שני מתחמים חדשים בפורטוגל. כך נודע ל-ynet. אבי אדרי, מבעלי סינמה סיטי, אישר את הידיעה ומסר כי בכל מתחם יושקעו עשרות מיליוני דולרים.

 

עוד נודע, כי בעלי החברה מחפשים מקום בארץ לפתיחת עוד מתחם של בתי קולנוע. בתגובה מסר אדרי: "המצב בארץ עדיין לא התייצב לכדי האופציה להקים סינמה סיטי נוסף בארץ, לפחות לא בשלב זה". עם זאת, ציין, כי "קיימת מגמה של הבעלים לפתח את תחום בתי הקולנוע בארץ".

 

קומפלקס סינמה סיטי בצומת גלילות הוקם בנובמבר 2002 על ידי היזמים חברת מזל סיוון השקעות בנכסים 2000, ליאון ומשה אדרי, מבעלי חברת "יונייטד קינג פילם 2000 וחברת מטרופוליטן פילם אקספורט מצרפת. הקומפלקס כולל 21 בתי קולנוע וממוקם בנכס השייך לחברת תנובה בשטח של כ-65 אלף מ"ר. על פי ההערכות, השקיעו היזמים בהקמת הקומפלקס יותר מ- 10 מיליון דולר.

  

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סינמה סיטי. מסכי ענק
סינמה סיטי. מסכי ענק
מומלצים