שתף קטע נבחר

 

6 טיפים לאימון ספינינג ללא נזקים

אסור להגיע לאימון יתר, חשוב מאוד לאכול פחמימות עד שלוש שעות לפני הרכיבה, אין להתעלם מכאבים ויש להקפיד על הטכניקה הנכונה - שישה טיפים שיעזרו לכם לעשות ספינינג ולחזור הביתה בשלום

  • "אסור להגיע למצב של אימון יתר. הגוף זקוק למנוחה. יש לעסוק גם בפעילות אחרת בחדר הכושר ולהשתתף בחוגים נוספים שיכולים לתרום גם לחיזוק וגם להרפיה ולשחרור. הכוונה היא לפעילויות דוגמת יוגה, פילאטיס וכו'. רצוי מאוד לא להשתתף בשיעורים כפולים, כיוון שעייפות הגוף תוביל לפעילות לא נכונה.

 

  • "במיוחד אסור להגיע למצב של אימון יתר בגלל הרצון להוריד עוד קילו עד לחתונה או לבר מצווה של הילד. אין קיצורי דרך: אורח חיים פעיל ובריא, תזונה נכונה ופעילות בתדירות ובעוצמה שמותאמות לכם אישית יביאו לתוצאות הרצויות גם אם זה ייקח קצת יותר זמן מחודש-חודשיים. עדיף שינוי הדרגתי ואיטי מאשר שינוי דרסטי.

 

  • "יש להקפיד לאכול פחמימות עד שלוש שעות לפני האימון כדי לספק אנרגיה מתאימה לגוף. מיד אחרי האימון יש לאכול פרי או יוגורט כדי להחזיר את האנרגיה. יש להימנע מאכילה במהלך האימון עצמו.

 

  • "אסור להתעלם מכאבים. הכאב הוא מנגנון הגנה של הגוף. אם הכאב מתמשך, יש לפנות לרופא ולבדוק את הסיבה כדי למנוע נזק תמידי. אם ישנה נפיחות כלשהי, יש להפסיק את הפעילות, לשים קרח ולפנות לרופא.

 

  • "יש להקפיד על טכניקת רכיבה נכונה. במקרה של אי נוחות תוך כדי הרכיבה יש ליידע את המדריך. כל פעילות גופנית, כולל ספינינג, יש להתחיל בחימום ולסיים בהרפיה עם מתיחות. אסור לעזוב את השיעור לפני ההרפיה.

 

  • "כדאי לבקש מהמדריך לקיים את השיעור באור מלא, כדי שיוכל לעקוב אחרי פעילות המתאמנים ולהעיר במקרה של פעילות לא נכונה".

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים