המחבל צויר בספר המחזור "טובח באנשים"
נבואה מצמררת מהעבר: עדן נתן זאדה צויר בספר המחזור בבית ספרו בראשון לציון מחזיק ברובה וטובח באנשים במשחק המחשב GTA
עדות מצמררת מהעבר: המחבל היהודי עדן נתן זאדה נראה בספר המחזור שלו בתיכון בו למד בראשון לציון כשהוא "טובח באנשים ב-GTA" (משחק המחשב הפופולרי). כך פירסם אמש (ו') גל"צ.
זאדה צויר בספר המחזור מחזיק רובה כשאצבעו על ההדק, תוך שהוא לבוש מדים. בין היתר נכתב שם: "מוטו - אני חי משמע אני קיים; משפט - אין לי כוח; פשע - טבחתי אנשים ב-GTA". חבריו לספסל הלימודים סיפרו על ילד שקט, שהצטיין בלימודיו במגמת שיווק ו"אהב מאוד מחשבים".
ה-GTA היא סדרת משחקים אלימה במיוחד, שבה צריך לטבוח בבני אדם, לגנוב מכוניות, לחמוק ממשטרה, לנסוע במהירות מופרזת, לגנוב ולשדוד. זו סדרה שהוגשו נגדה מספר תביעות בארה"ב, גם בעקבות מעשי רצח של צעירים. בכל המקרים נדחו התביעות.
בינתיים מתעכבת קבורתו של המחבל שרצח אתמול ארבעה בני אדם באוטובוס בשפרעם. שר הביטחון קבע שזאדה לא ייקבר בטקס צבאי, ועיריית ראשל"צ סירבה לקבור אותו בתחומה. כמו כן, אלוף פיקוד מרכז קבע שאסור לקבור אותו ביו"ש. המשפחה איימה להביא את הגופה לביתו של מופז. בינתיים, תישאר הגופה בסוף השבוע במכון לרפואה משפטית באבו כביר.