כך תכינו סושי בבית: מאקי - רול בסיסי
תמי לויאב יצאה לפגוש את מר סאן הסושי שף, שהראה לה איך מגלגלים סושי, איך חותכים את האצה וכיצד גורמים לכל זה להראות כל כך יפה. כתבה ראשונה בסדרה
- צילום וידאו: שי רוזנצוויג
כדי להכין סושי דרוש ציוד מיוחד ואימון, הרבה אימון. בשביל להתאמן כמו שצריך, רצוי לצפות במישהו שמכין, כי קצת קשה להבין למה מתכוונים כשאומרים בהוראות "גלגלו את המחצלת", או "הדקו היטב את הרול עד קבלת צורה מרובעת". לכן, ציצאנו למסעדת סושידו כדי לפגוש את מר סאן, הסושי שף שהדגים לנו איך בדיוק עושים את זה. בסרטון הבא תוכלו לראות כיצד מגלגלים "מאקי" - רול פשוט. אח"כ נלמד כיצד מכינים רול -אינסייד-אאוט וקונוס.
- "סושידו", שדרות רוטשילד 15, ת"א. טלפון 03-5177794.
הנה מה שדרוש כדי להתחיל לגלגל בבית:
מחצלת לגילגול סושי
דפי נורי (אצות מיובשות)
נתחי דג ו/או ירקות (אבוקדו, מלפפון, בצל ירוק)
להגשה:
רוטב סויה
ווסאבי
את כל המצרכים הנדרשים תוכלו לרכוש בחנויות שמתמחות במוצרים מהמזרח, או אפילו בסופר. להסברים מפורטים בנושא סושי לחצו על הקישור שמימין.
כל אחד יכול. סושי
צילום: שי רוזנצוויג
מומלצים