שתף קטע נבחר
 
צילום: ויז'ואל/פוטוס

בוריטו במילוי עוף, בצל ופלפלים

נבחרת מקסיקו ניצחה את האיראנים - סיבה טובה מבחינתנו לפרגן להם ולהציע מתכון חטיף מקסיקני שכיף לאכול מול הטלוויזיה. ויוה מקסיקו!

מתכון של אילן ינון, "טמפטיישן"

 

המרכיבים (למנה אחת):

100 גרם חזה עוף חתוך לרצועות

1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות

1/2 בצל לבן חתוך לרצועות

1 כף שמן

ממרח אבוקדו (אבוקדו, מיץ לימון, מלח, פלפל וכוסברה קצוצה)

2 טורטיות קמח גדולות (ניתן להשיג בסופר)

מלח לפי הטעם

כמון לפי הטעם

1/2 כף סלסה קנויה

אופציה לא כשרה: גבינה צהובה מגוררת ושמנת חמוצה 

 

אופן ההכנה:
  1. מחממים את השמן במחבת. מזהיבים את הפלפל האדום והבצל. מוסיפים את חזה העוף, מתבלים במעט כמון ומלח ומטגנים עד הזהבה.
  2. מחממים  את הטורטיות במחבת חמה ויבשה (לריכוך והוספת אלסטיות). מורחים במרכז הטורטייה מעט ממרח אבוקדו, מוסיפים מתערובת הירקות והעוף המטוגן ומגלגלים. חוצים את הטורטייה המטוגנת לשתיים, מגישים עם סלסה.
  3. ניתן להוסיף לבוריטו גם גבינה מגורדת וכף שמנת חמוצה.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ויוה מקסיקו. בוריטו במילוי עוף
מומלצים