שתף קטע נבחר

על הלחם לבדו - מדריך מפורט לאפייה ביתית

אין דבר שישווה לריחו המפתה של לחם ביתי שזה עתה יצא מהתנור. חנוך בר-שלום מגיש מדריך מפורט שיסביר לכם שלב אחרי שלב איך אופים לחם - מהשמרים, דרך הקמח וכלה בתוספות

אחרי שתמלאו את הוראות המתכון הבסיסי המפורט, שלב אחר שלב, ותקראו את ההסבר המפורט לכל סעיף, כבר לא תוכלו לומר שאתם לא יודעים לאפות לחם. אחר כך תעברו לגיוונים ולתוספות שאנחנו מציעים כאן, ותוסיפו אילתורים משלכם, בהצלחה ובתאבון.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מגוון של צורות
מגוון של צורות
צילום: שי רוזנצוויג
מרקמים
מרקמים
צילום: רון (שפאץ) כהן
וטעמים
וטעמים
מומלצים