שתף קטע נבחר
 

עוגת הגבינה של מיכל

לכבוד שבועות, קבלו את המתכון ה(כבר לא) סודי לעוגת הגבינה שמלי גרין הכי אוהבת בעולם

המצרכים:

  • 500 גרם גבינה לבנה מסוננת מנוזלים
  • 1 כוס סוכר
  • חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 5 כפות קמח
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 גביע לבן
  • 5 ביצים

 

לציפוי:

  • חבילת שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • שוקולד מקופלת

 

אופן ההכנה:

  • הפרידו את החלבונים, הקציפו אותם עם חצי כוס הסוכר עד לקצף נוקשה ויציב.
  • בקערה נפרדת ערבבו את החלמונים עם שאר המרכיבים, הוסיפו את הקצף וערבבו.
  • שיפכו הכול לתוך תבנית והכניסו לתנור בחום 180 מעלות. אפו במשך 30 דקות והורידו את המעלות ל-100 למשך עשר דקות נוספות. השאירו את העוגה בתנור הכבוי במשך 5-6 שעות.

 

מיכל מדגישה: לא לייבש את העוגה בתנור. ברגע שהיא מקבלת צבע זהוב יש להנמיך את החום.

 

והציפוי:

  • הקציפו שמנת מתוקה עם כוס חלב וחבילת אינסטנט פודינג וניל.
  • הוציאו את העוגה מן התנור ומרחו עליה את הקרם המוכן.
  • גרדו מעל שוקולד מקופלת, עד שייווצרו פירורי שוקולד על כל העוגה.
  • הכניסו למקרר למספר שעות.

 

מרגע ההגשה ספרו עד חמש ולא יישאר ממנה פירור. באחריות!

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים