זוגלובק מייקרת את מוצריה בשיעור של עד 20%
בלעדי: החברה, המייצרת מוצרי בשר ומאפה קפואים וכן מוצרים על בסיס סויה, מעלה מחירים ב-5%-20%. הסיבה: התייקרות חומרי הגלם בעולם
גל ההתייקרויות של מוצרי המזון במשק נמשך. ל-ynet נודע, כי חברת זוגלובק תייקר בימים הקרובים את מוצרי המזון הקפוא, ובכללם מוצרים בקטגוריית הטבע ב-5% עד 20%. עליית המחירים נובעת מהתייקרות מחירי התשומות ובכללן חומרי הגלם והאנרגיה בעולם, בשיעור של כ-30%.
זו פעם שנייה שזוגלובק מייקרת מוצרים בשנה וחצי החולפות. באוגוסט 2006 ייקרה החברה את כל מוצרי הבשר והמאפה, מלבד מוצרי הטבע, ב-10%, וזאת בעקבות עליית מחיר הבשר המיובא ומחירי החלב והגבינות. חודשיים לאחר מכן ייקרה גם המתחרה, עוף טוב, את המוצרים הקפואים שלה, בהם המבורגרים, שניצלים, קבב ופרגיות - ב-5%.
זוגלובק משווקת פיצות ובורקסים מוקפאים, ובתחום הבשר כוללים מוצרי החברה נקניקים, נקניקיות, פסטרמה, חזה בקר, וכן סדרת מוצרי זוגלובק טבע הכוללת מוצרים על בסיס סויה.
זוגלובק. הבשר והמאפה מתייקרים
מומלצים