סנגריה חמה ללילה קריר
סנגריה צוננת היא הפתרון הספרדי המושלם ליום קיץ חם. ומה עושים אם רוצים בחורף? מכינים סנגריה חמה כמובן - יין, ברנדי, פירות ותבלינים - החורף מעולם לא נראה מזמין יותר
סנגריה חמה
מתכון של השף אנטוניו מנסה, מסעדת "אלי אולי"
המרכיבים:
1 ליטר יין ספרדי אדום
2 כפות סוכר
1 תפוז מופרד לפלחים וחתוך לקוביות
1 אפרסק חתוך לקוביות
1/2 כוס מיץ אפרסקים
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס ברנדי
2 מקלות קינמון
3 מסמרי ציפורן
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
אופן ההכנה:
- יוצקים את הברנדי לכלי קטן שניתן לסגור. מוסיפים את הקינמון, מסמרי הציפורן והג'ינג'ר, סוגרים ומניחים למשך לילה מחוץ למקרר.
- מניחים בסיר את היין והסוכר ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב עד שהסוכר נמס.
- מוסיפים את הפירות והברנדי עם התבלינים. מחממים אך לא מרתיחים. מגישים חם.
אפשר קר
צילום: ויז'ואל/פוטוס
ואפשר חם
צילום: בילי ואבירם
מומלצים