קדירת דג ים עם נבטוטים, לימון כבוש, ארטישוק וחסה
קדירת דג עם נבטוטים, לימון כבוש, ארטישוק וחסה
המרכיבים (4 מנות):
1 בצל קצוץ
4 שיני שום פרוסות
1 כף טימין טרי
1 כפית צ'ילי טרי קצוץ
1 חבילה נבטוטים
2 עגבניות חתוכות לקוביות
2 כפות לימון כבוש קצוץ דק
צרור קטן של כוסברה קצוצה
6 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים
1 לב חסה ערבית פרוס
4 פילטים של דג ים טרי
1/2 כוס ציר ירקות או מים
שמן זית, מלח
אופן ההכנה:
- מטגנים בצל בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים שום, צ'ילי וטימין ומטגנים עוד דקה.
- מוסיפים נבטוטים, ארטישוק, מלח,לימון כבוש, כוסברה ועגבניות ומטגנים עוד 5 דקות עד שהעגבניות מתחילות להתפרק ולהוציא נוזלים.
- יוצקים ציר, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החסה ומערבבים עוד כמה דקות. מסדרים מעל את הדגים ומבשלים בסיר מכוסה 10 דקות.
מומלצים