שתף קטע נבחר
 

עם טוויסט: קציצות דגים ועגבניות מיובשות

אם אתם נרתעים מהכנת דגים בבית, בגלל ההתעסקות והריח, יכול להיות שקציצות דגים הן הפתרון בשבילכם. פשוט לוקחים את כל המרכיבים, טוחנים ומטגנים. השף עמרי בן פרז עם מתכון לקציצות ברבוניה ועגבניות מיובשות

קציצות ברבוניה עם עגבניות מיובשות

מתכון באדיבות שף עמרי בן פרז, "לגעת באוכל"

 

המרכיבים:

500 גרם פילטים של ברבוניה

100 גרם עגבניות מיובשות

1 בצל

2 שיני שום

1 ביצה

1/2 כוס שמיר קצוץ

פירורי לחם לפי הצורך

לטיגון:

שמן זית


(צילום: דנה קופל)

 

אופן ההכנה:

  1. משרים את העגבניות המיובשות במים חמים לחצי שעה, ומסננים.
  2. טוחנים במעבד מזון את הדגים, העגבניות והבצל.
  3. מוסיפים את יתר המרכיבים וממשיכים לטחון, רק עד שמתקבלת תערובת אחידה
  4. יוצרים כדורים שטוחים ומטגנים קלות בשמן זית.
  5. מעבירים את הקציצות לנייר סופג ומגישים עם לימון.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים