שתף קטע נבחר
 

איך ממיסים ג'לטין

נמנעים מהכנת עוגת מוס רק בגלל הרתיעה מעבודה עם ג'לטין? לא בטוחים איך בדיוק ממיסים? השף מאיר דנון מראה לכם בדיוק איך עושים את זה

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה"

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים