השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה"
איך חותכים רצועות דקיקותרוצים לחתוך עלים כמו בזיליקום ונענע לרצועות דקיקות? השף מאיר דנון מלמד איך חותכים בצורת שיפונד, ממש כמו במסעדה סגורשליחה לחבר כתובת דוא''ל של החבר שמך כתובת הדוא''ל שלך נושא הקלידו את הקוד המוצגתמונה חדשההסרטון נשלח לחברךסגורהטמעת הסרטון באתר שלך קוד להטמעה:<object width='408' height='296' type='application/x-shockwave-flash' data='//mediadownload.ynet.co.il/fp3218/flowplayer.commercial-3.2.18.swf'><param name='movie' value='//mediadownload.ynet.co.il/fp3218/flowplayer.commercial-3.2.18.swf'/><param name='flashvars' value='config={"key":"#$82d88990cf33aa2235a","clip":{"url":"http://ynethd-f.akamaihd.net/z/upl/507/436.flv/manifest.f4m","scaling":"fit","provider":"akamai","type":"video"},"plugins":{"akamai":{"url":"//mediadownload.ynet.co.il/fp3218/AkamaiAdvancedFlowplayerProvider-3.9.swf"},"controls":{"url":"//mediadownload.ynet.co.il/fp3218/flowplayer.controls-3.2.16.swf","autoHide":false,"height":26,"zIndex":1},"amta":{"url":"//mediadownload.ynet.co.il/fp3218/amta_plugin_20314.swf","siteKey":"ynet","category":"975.Food-1040.Taam.Hachaim-7191.Food.Video-7745.Cooking.tip"}},"logo":{"url":"//mediadownload.ynet.co.il/flowplayerlive/ynetlogo.png","top":15,"left":15,"fullscreenOnly":false}}'/><param name='allowfullscreen' value='true'/><param name='quality' value='high'/><param name='cachebusting' value='true'/><param name='bgcolor' value='#000000'/><param name='wmode' value='opaque'/><param name='AllowScriptAccess' value='always'></object> השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה" מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב-תגיות:שףטיפ ברגעטיפ פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.צילום: סי די בנקשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבהמומלצים