שתף קטע נבחר
 

איך חותכים רצועות דקיקות

רוצים לחתוך עלים כמו בזיליקום ונענע לרצועות דקיקות? השף מאיר דנון מלמד איך חותכים בצורת שיפונד, ממש כמו במסעדה

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה"

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים