שתף קטע נבחר
 

מהבריכה לצלחת: ביקור בחוות הדגים של קיבוץ דן

במהלך השנה הקרובה יאכלו בישראל לא פחות מ-60 טון דגי פורל. מישל דור נסע לחוות הדגים של קיבוץ דן כדי לראות איזה תהליכים עוברים הדגים עד שהם מגיעים אליכם לצלחת, ואיך הם נערכים לביקוש המגיע לשיאו בראש השנה

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים