שתף קטע נבחר
 

איך חולטים אספרגוס שלם

האספרגוס הוא ירק נהדר למאכל בפני עצמו, או לשילוב בסלטים, מאפים ופסטות. השף מאיר דנון מדגים איך לקלוף ולחלוט את האספרגוס לפני השימוש

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין
 
השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה"
 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים