שתף קטע נבחר
 

איך מכינים מרנג איטלקי

מרנג איטלקי, אחד משלושת סוגי המרנג שקיימים בקונדיטוריה, מבוסס על הקצפת חלבונים בתוספת סירופ סוכר חם. השף מאיר דנון מראה איך מכינים

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 
הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין

 

השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה"

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים