שתף קטע נבחר
 

חם, אדום ומתובל: מרק עגבניות בסגנון הודי

רינה פושקרנה מכינה מרק עגבניות בסגנון הודי שכולל קינמון, ג'ינג'ר והל. מנה פיקנטית שמשתלבת נפלא עם יום חורף קר

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין

 

רוצים עוד אוכל הודי ממטבחה של רינה?

 

מרק עגבניות

המרכיבים (ל-6 מנות)

לציר:

2 ליטר מים

1 בצל

4 גזר

4 עגבניות

1 גבעול סלרי

1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

6 גרגירי הל

2 מקלות קינמון

4 עלי דפנה

6 גרגירי פלפל שחור

למרק:

2-3 כפות שמן זית

2 כפות שום כתוש

2 כפות רסק עגבניות

1 כפית מלח

1 כף קורנפלור שהומסה בשלוש כפות מים

1 מקל קינמון

1 כפית סוכר

1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

לקישוט:

2-3 כפות קרם פרש או שמנת מתוקה

חופן כוסברה קצוצה

 

אופן ההכנה:

  1. הציר: שמים בסיר את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה.
  2. מחלישים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה, עד שהירקות מתרככים.
  3. מסננים את הנוזלים ושומרים אותם בכלי סגור עד לשימוש (אפשר גם להקפיא).
  4. המרק: מחממים בסיר שמן, שום כתוש ורסק עגבניות.
  5. מוסיפים את נוזלי הציר המסוננים ביחד עם מלח, סוכר, גי'נג'ר וקינמון.
  6. מוסיפים את הקורנפלור המומס ומערבבים היטב.
  7. מגישים עם קרם פרש או שמנת מתוקה וכוסברה.

 

רינה פושקרנה היא השפית והבעלים של רשת "טנדורי "

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים