שתף קטע נבחר
 
צילום: דודו אזולאי

האנטי שף מקנח: בננה ספלאח

בננה ספליט זה קינוח נהדר. ביחוד כשמוציאים ממנו את הבננה. אור ברנע, האנטי שף, חוזר למטבח ומכין קינוח אנין במיוחד. לא לשכוח קולה בצד

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 
 

בננה ספליט - בלי בננה

המרכיבים (למנה אחת):

4 כדורי גלידה בטעם המועדף עליכם

קצפת מוכנה ממיכל

קוביות שוקולד חלב

סוכריות מצופות (כמו m&m's)

סוכריות צבעוניות

עוגיות בטעם המועדף עליכם

סירופ שוקולד

חמאת בוטנים

להגשה:

1 כוס קולה

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את כדורי הגלידה על צלחת גדולה. מוסיפים קצפת לפי הטעם.
  2. מסדרים קוביות שוקולד חלב, סוכריות מצופות, סוכריות צבעוניות ושברי עוגיות.
  3. מורחים על הצלחת חמאת בוטנים לפני הטעם. מזלפים סירופ שוקולד על המנה. מגישים, לצד כוס קולה.

 

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מיותרת לחלוטין. בננה
צילום: אסף אמברם
הצטרפו לעמוד המעריצים
מומלצים