שתף קטע נבחר
 

עם פאסון: מרק ערמונים בניחוח כמהין

המתכון שלפנינו מוכיח שלא צריך להיבהל ממרכיבים כמו ערמונים ופטריות כמהין - את המרק העשיר והמיוחד הזה נכין בעזרת ערמונים משקית ואקום ושמן כמהין מוכן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

 

מרק ערמונים בניחוח כמהין לבנות

מתכון באדיבות השף יוסי שטרית, מסעדת "ויולט"

 

המרכיבים (ל-5 מנות):

2-1 כפות שמן קנולה

1 כף גדושה של חמאה

1 בצל, חתוך לקוביות גסות

1/4 כרשה, חתוכה לקוביות

200 גרם ערמונים באריזת וואקום

2 כוסות ציר עוף או ירקות

1 כוס שמנת מתוקה

קורט מלח גס

1 כפית שמן פטריות כמהין לבנות

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים במחבת שמן קנולה וחמאה. מוסיפים את הבצל והכרישה ומאדים אותם עד שהם מתרככים, אך לא מזהיבים.
  2. מוסיפים את הערמונים והציר, ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מבשלים עוד 15 דקות.
  3. מוסיפים שמנת, מלח גס ושמן כמהין.
  4. טוחנים במעבד מזון במשך שלוש דקות. מסננים בעזרת מסננת.
  5. מוזגים את המרק לקערות. אפשר לפזר מעט עירית קצוצה ולזלף שמן כמהין לקישוט.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ערמונים טריים
צילום: אסף אמברם
פטריות כמהין לבנות
צילום: mct
מומלצים