שתף קטע נבחר

 

אדום בנשמה

השף אייל שני יצא למסע ברחבי הארץ כדי להבין את מקורות המזון שלנו ולהכין מהם מטעמים. רגע לפני שתוכלו לראות אותו בכל ערב על המסך שלכם בתוכנית "איפה האוכל?", שמענו מה הוא חושב על המבקרים ומה חושבות העגבניות שמגיעות לידיו

 

אייל שני בפעולה (צילום ועריכה: עומר שוורץ)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

בחודשים האחרונים פינה אייל שני את קידמת הבמה לאשתו מירי חנוך, והפך להיות "הבעל של זאת מ'מחוברות'". עכשיו הוא חוזר עם "איפה האוכל?", סדרה חדשה שתשודר בערוץ 8 החל מהשבוע הבא, מדי ערב (א'-ה' ב-21:35) לאחר תוכנית התרבות של האהבה הראשונה שלו.

 

האוכל, אהבתו השנייה, נשזר לחמישה פרקים בהם הוא יוצא למסע גסטרונומי ברחבי הארץ, כדי להבין את הקשר בין מזון, מרכיביו ותרבות. כחסיד של חומרים שגדלים על אדמת ארץ הקודש ינסה שני להכיר מקרוב את החלב, הגפן, החיטה, העוף וכמובן - העגבניה.

 

עם העגבניה יש יגידו, יש לו רומן מיוחד. הוא לא מבין למה משייכים אותה אליו, אבל כשאתה משוחח איתה וחושב בשמה שכל רצונה הוא למות - לא קשה להבין למה.

 

כן, מדובר במגה-שף פואטי, שלדבריו הביקורת על האלטיסטיות שלו היא חוסר הבנה של מבקריו. במסעדת "הסלון" שלו, שבמרכזה שכב תמנון פרוש שקיבל את האורחים בערב השקת הסדרה, הבנו שאלה לא רק החומרים, השירות, ההגשה והאוכל המשובח. זה עוד משהו אחד שהוא שם בפנים - את הנשמה.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שני בסדרה. תמנון זה טעים
צילום: ניצן אופיר
"כל מה שהן רוצות זה למות"
צילום: ירון ברנר
אייל שני ומירי חנוך. האהבה הראשונה
צילום: רפי דלויה
לאתר ההטבות
מומלצים