שתף קטע נבחר
 

בן אנד ג'ריס פותחת מפעל חדש בבאר טוביה

הרשת תשקיע במפעל, ששימש את ויטה פרי הגליל, כ-8 מיליון שקל. מנכ"ל בן אנד ג'ריס, אבי זינגר: הגלידריות חוזרות לאחרונה לתפוס תאוצה, נגיע לפריסה של 16 סניפים בישראל

מפעל חדש לבן אנד ג'ריס בישראל: הרשת תפתח מפעל באזור באר טוביה הסמוך לקרית מלאכי, בנכס ששימש עד לאחרונה את חברת ויטה פרי הגליל כמרכז לוגיסטי ומפעל מרקים.

 

 

במפעל החדש הושקעו כ-8 מיליון שקל, והוא צפוי להעסיק עשרות עובדים. זאת לאחר שהמפעל הקודם של החברה ביבנה, שנסגר, לא עמד בסטנדרטים ליצוא. כעת עומד המפעל החדש בדרישות של חברת בן אנד ג'ריס העולמית, השוק האירופי ורשויות המזון בארה"ב.

 

במפעל ייוצרו גלידת בן אנד ג'ריס ומוצרי המאפה הקפואים המשווקים בישראל תחת המותג "רוזיס" שכולל פנקייק, בלינצ'ס, בייגל ועוד. בנוסף, נפתחה חנות גלידה חדשה של החברה במודיעין. 

 

לדברי אבי זינגר, מנכ"ל החברה בישראל, בחודש הבא תיפתח חנות נוספת בסינמה סיטי החדש בראשל"צ, בנוסף לחנות הפועלת בסינמה סיטי בגלילות. כעת נמצאת החברה במו"מ בירושלים לפתיחת חנות נוספת. מחזורה השנתי של החברה בישראל עומד על 30 מיליון שקל.

 

במקביל להרחבת פעילות הייצור, מתכוונת בן אנד ג'ריס להתרחב ל-16 גלידריות ודלפקי מכירה. לדברי זינגר, "בשנים האחרונות חוזרות הגלידריות לתפוס תאוצה, וגם אנחנו החלטנו לשוב לפעילות. הרשת נפתחה בישראל לראשונה ב-1988 ובשיאה מנתה 16 סניפים. ב-2001 היא החלה לסגור אותם משום שצברה הפסדים עם פרוץ האינתיפאדה ותקופת הפיגועים".

 

הכתבה המלאה התפרסמה במוסף "ממון" שב"ידיעות אחרונות"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים