"חביפיצה": ארוחת שאריות של האנטי שף
מה עושים עם שאריות של פיצה? חביתה כמובן. האנטי שף לוקח שאריות פיצה ומכין מהן חביתה משודרגת וטעימה בטירוף. כמה פשוט, ככה טעים. וגם: בואו לבחור מה ילבש השף בפרק הבא
הבית באדיבות מנחם טרייויש
רוצים לבחור איזה טי-שירט ילבש האנטי שף בפרק הבא? היכנסו לעמוד שלו בפייסבוק והצביעו לחולצה המועדפת עליכם.
חביתת פיצה
המרכיבים:2 משולשי פיצה ישנה
2 ביצים
5 כפות גבינת פרמזן
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- בעזרת סכין חותכים את משולשי הפיצה לחתיכות קטנות
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את קוביות הפיצה 2-3 דקות.
- טורפים את הביצים ומוסיפים למחבת.
- מטגנים על אש בינונית, תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את הפרמזן, מערבבים ומסירים מהאש כשהביצים מוכנות.
- מעבירים לצלחת הגשה בליווי קולה.
לא צריך להסתפק בשאריות. פיצה
צילום: Index Open
חובה בכל ארוחת שף. קולה
צילום: jupiter
כבר הצטרפתם לעמוד המעריצים?
מומלצים