שתף קטע נבחר
 
צילום: דודו אזולאי

"חביפיצה": ארוחת שאריות של האנטי שף

מה עושים עם שאריות של פיצה? חביתה כמובן. האנטי שף לוקח שאריות פיצה ומכין מהן חביתה משודרגת וטעימה בטירוף. כמה פשוט, ככה טעים. וגם: בואו לבחור מה ילבש השף בפרק הבא

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

הבית באדיבות מנחם טרייויש

 

רוצים לבחור איזה טי-שירט ילבש האנטי שף בפרק הבא? היכנסו לעמוד שלו בפייסבוק  והצביעו לחולצה המועדפת עליכם.

 

חביתת פיצה

המרכיבים:

2 משולשי פיצה ישנה

2 ביצים

5 כפות גבינת פרמזן

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

  1. בעזרת סכין חותכים את משולשי הפיצה לחתיכות קטנות
  2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את קוביות הפיצה 2-3 דקות.
  3. טורפים את הביצים ומוסיפים למחבת.
  4. מטגנים על אש בינונית, תוך כדי ערבוב.
  5. מוסיפים את הפרמזן, מערבבים ומסירים מהאש כשהביצים מוכנות.
  6. מעבירים לצלחת הגשה בליווי קולה.

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: Index Open
לא צריך להסתפק בשאריות. פיצה
צילום: Index Open
חובה בכל ארוחת שף. קולה
צילום: jupiter
כבר הצטרפתם לעמוד המעריצים?
מומלצים