שתף קטע נבחר

 

ניו יורק: מסעדה מגישה גבינה העשויה מחלב אם

מסעדה בניו יורק הפכה ללהיט גדול בזכות הגבינה הייחודית שהיא מייצרת. העיתון "ניו יורק פוסט" דיווח היום (ג') כי המרכיב הסודי בגבינה הטעימה הוא חלב-אם מאשתו של השף.

 

דניאל אנגרר ממסעדת "קלי ברסרי" בניו יורק סיפר ל"פוסט" שהוא מקבל תגובות חיוביות על הגבינה שהוא מגיש. "הטעם מזכיר חלב פרות, די מתוק", אמר השף אך הדגיש כי הטעם משתנה מיום ליום: "זה תלוי באיזה יין מגישים עם הגבינה וכמובן במה שהאם אוכלת".

 

השף סיפר כי הוא יצר את הגבינה מחלב שסיפקה אשתו, אך תחילה לא תכנן להכניס את זה לתפריט המסעדה. המפנה אירע אחרי שחשף את תחביבו בבלוג, משום שקוראים נלהבים הגיעו ל"קלי ברסרי" בדרישה לטעום מהמעדן. "הטלפון לא הפסיק לצלצל, אז הכנתי צלחת גבינות מחלב-אם על מצע תאנים ופלפל הונגרי".

 

רוב הסועדים בירכו על הארוחה הייחודית, על אף שלא מעטים סלדו מהרעיון ואף הביעו תרעומת. זוגתו של השף, לורי מייסון, שבלעדיה לא היתה מוגשת

הגבינה אמרה: "אני חושבת שרוב הביקורת נובעת מהחיבור בין מין לגבינה, אבל חשוב לזכור שהחזה נמצא שם כדי לייצר מזון",

 

מייסון סיפרה כי מאז הוספת הגבינה לתפריט היא קיבלה כמה וכמה פניות מוזרות. "אדם אחד שלח לי הודעת דוא"ל שבה כתב: 'לא ניזונתי מחלב-אם בתור ילד, אז אני עדיין יכול לטעום את החלב שלך?'" סיפרה מייסון. "זו לא העבודה שלי לפתור את הבעיות הפסיכולוגיות של אנשים".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לא רק לתינוקות (אילוסטרציה)
צילום: סי די בנק
מומלצים