שתף קטע נבחר
 

לא שם קצוץ: סלט כבד, צנונית ובצל ירוק

השף ניר צוק לוקח סלט כבדי עוף מטוגנים שמקורו בפולין והופך אותו לים תיכוני למהדרין בעזרת צנונית, כוסברה ובצל ירוק. מנה ראשונה קרה ואביבית - שיכולה להחליף את הכבד הקצוץ השגרתי של ליל הסדר

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

בימוי ועריכה: אלעד רובינשטיין
 

סלט כבד, צנוניות ובצל ירוק

המרכיבים (ל-6 מנות):

500 גרם כבד עוף

שמן זית או שומן אווז

1/2 צרור כוסברה (אפשר להחליף בשמיר או בפטרוזיליה)

6 גבעולי בצל ירוק

7 צנוניות זעירות

1/2 פלפל ירוק חריף (לא חובה)

מלח ופלפל

1/4 כוס שמן זית

2 כפות חומץ בן יין אדום

 

אופן ההכנה:

  1. מנקים היטב את הכבדים וחותכים לקוביות.
  2. במחבת קרה שמים שמן זית ואת קוביות הכבדים. מטגנים קלות את הכבדים מכל צדדיהם.
  3. מניחים את הכבדים במסננת ומכניסים אותם להתקרר במקרר כ-45 דקות.
  4. בינתיים, קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה. פורסים את הצנוניות והפלפל החריף.
  5. מערבבים את הירקות עם הכבדים הקרים ומתבלים במלח ופלפל. מזליפים את שמן הזית והחומץ ומערבבים. 

 

למתחם של ניר צוק

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים