שתף קטע נבחר

 

מדריך: איזה סלולרי לקנות לצעירים?

אם אתם מעדיפים שלילדים יהיה טלפון סלולרי בכיס, בשביל שיהיה אפשר להשיג אותם, לא חייבים להוציא סכומי עתק. כך תבחרו מכשירים במחיר של 25-59 שקלים לחודש

רכישת טלפון סלולרי לצעירים היא משימה לא פשוטה בכלל. מצד אחד לחץ בלתי פוסק של הילדים לקבל את הטלפון הכי יקר ומשוכלל שיש היום בשוק ומצד שני הרצון של ההורים לרכוש מכשיר במחיר שפוי שיבצע את תפקידו בצורה טובה.

 

מה אפשר לקנות?

אספנו עבורכם מספר טלפונים שמהווים פשרה בין הצדדים. הטלפונים שנבחרו כוללים צילום והשמעת מוזיקה באיכות סבירה, וכולם נמכרים בסכום של לא יותר מ-59 שקלים ב-36 תשלומים, נכון לזמן פירסום המדריך. לצידם, אפשר עדיין למצוא מכשירים זולים יותר.

 

סוני אריקסון Naite – בעל יחס עלות תועלת מצויין. טלפון יחסית פשוט עם אפשרות להרחיב זיכרון באמצעות כרטיס מיקרו SD, עם נגן מוזיקה מצויין ומצלמה פשוטה ברזולוציה של 2 מגה פיקסל, רדיו FM ותמיכה בבלוטות'.

 

המכשיר נמכר ברשתות סלקום ופלאפון ומחירו עומד על 29 ש"ח לחודש ב-36 תשלומים (סה"כ 1044 ש"ח)

 

נוקיה 5230 - למי שמחפש טלפון עם מסך מגע פשוט ולא לקרוע את הכיס.

 

המכשיר מגיע עם מצלמת 2 מגה פיקסל, נגמן מוזיקה איכותי, מערכת הפעלה פתוחה סימביאן 9.4, רכיב GPS מובנה ותמיכה בבלוטות' סטריאופוני.

 

הטלפון נמכר ברשת סלקום ומחירו עומד על 25 ש"ח ב-36 תשלומים בהזמנה דרך אתר האינטרנט של החברה (סה"כ 900 ש"ח).

 

סאמסונג Magic Touch - מדובר באחד המכשירים היותר מוצלחים מבין המכשירים שבחרנו אך גם מהיקרים.

 

יש לו מצלמת 3.2 מגה פיקסל, ממשק נוח מאוד לתפעול, רדיו FM ותמיכה בבלוטות' סטריאפוני.

 

הוא נמכר ברשת סלקום ב-45 ש"ח לחודש ב-36 תשלומים (סה"כ 1520 ש"ח). ואילו באורנג' ובפלאפון מחירו של המכשיר כ-59 ש"ח לחודש ב-36 תשלומים (סה"כ 2124 ש"ח).

 

סוני אריקסון W595 – מכשיר סליידר של סוני אריקסון עם מצלמה 3.2 מגה פיקסל, בלוטות' סטריאופוני, הרחבת זיכרון באמצעות כרטיס M2 , רדיו מובנה ונגן מוזיקה.

 

המחיר ברשת סלקום הוא 31.50 ש"ח לחודש (סה"כ 1134 ש"ח), וברשת אורנג' 49 ש"ח לחודש (סה"כ מחיר 1764 ש"ח).

 

לקוחות פלאפון יוכלו לבחור את מכשיר ה-YARI המתקדם יותר עם מצלמת 5 מגה פיקסל ומשחקי תנועה ב-59 ש"ח לחודש ב-36 תשלומים (סה"כ 2124 ש"ח).

 

טיפים לקניה

בבואכם לקנות מכשיר אל תתפתו למכשירים היקרים שמציעים לכם במרכזי השירות של החברות. יש לעשות סקר שוק ומחקר בטרם רכישת המכשיר.

 

לא חייב לרכוש ברשתות הסלולר – בלא מעט מהמקרים ניתן לבצע השוואת מחירים גם בחנויות פרטיות וברשתות שיווק, בלא מעט מהמקרים תגלו שהמחירים שם עשויים להיות זולים יותר ולא פחות חשוב לחסוך לכם דמי מנוי וחבילת גלישה.

 

תבדקו טוב עוד בטרם הרכישה שאין לכם חיובים נוספים, כדוגמת חודש מתנה להורדת צלצולים או לצפייה בוידאו. חבילות אלה יהפכו בחודש העוקב לחיוב אם תשכחו לבטל.

 

לא תמיד מומלץ לבטח את המכשיר בחברות הסלולר. זה עלול להכפיל את המחיר של הטלפון. במקרה של אובדן או נזק בלתי הפיך, תוכלו לרכוש מכשיר חדש בכסף שחסכתם על הביטוח.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יש מכשירים בפחות מ-60 שקלים לחודש
מומלצים