"מבצע מצה" - 49 שנות אפייה
אסור להחמיץבמאפיית מצות היד הגדולה בעולם נדמה שהזמן עמד מלכת - לשים את הבצק, מרדדים ומחוררים. אלעד רובינשטיין יצא (עם עוד אלפי ילדים) לכפר חב"ד, כדי ללמוד איך מכינים מצה שמורה "מבצע מצה" - 49 שנות אפייה מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב-תגיות:פסח פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.אפיית מצות. ארכיוןצילום: אי פי איישתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבהמומלצים