פרנץ' טוסט קצת אחרת
פרנץ' טוסט הוא תמיד ארוחת בוקר מפנקת, אבל קצת שגרתית. השף רם ענתבי מציע לכם לגוון עם גרסה מיוחדת במילוי גבינת עזים וברוטב של דבש וקפה. קצת מתוק, קצת מלוח וקצת קפה - דרך נפלאה להתחיל יום חדש
(הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין)
פרנץ' טוסט עם גבינת עזים, דבש וקפה
מתכון של רם ענתבי, השף הראשי של "קפה ג'ו"
המרכיבים (ל-2 מנות):
2 ביצים גדולות
1/4 כוס חלב
2 כפות חמאה
4 פרוסות חלה מתוקה
100 גרם גבינת עזים חצי קשה, פרוסה לפרוסות דקות
1/4 כוס דבש
מנת אספרסו
3 כפות שקדים קלויים
אופן ההכנה:
- טורפים בקערה את הביצים והחלב.
- מחממים חמאה במחבת על להבה בינונית.
- טובלים את פרוסות החלה בבלילת הביצים, מניחים במחבת ומטגנים עד להשחמה. הופכים בזהירות ומטגנים את הצד השני.
- מניחים פרוסת חלה מטוגנת על צלחת הגשה, מסדרים עליה פרוסות של גבינת עזים, ומניחים מעל פרוסה מטוגנת נוספת.
- מערבבים יחדיו את הדבש והאספרסו ויוצקים בנדיבות על הכריך החם. מפזרים שקדים קלויים ומגישים מייד.
צילום: יריב כץ
מומלצים