מצייצים בדרכים: 5 יישומי טוויטר לאייפון
רוצים להמשיך לצייץ בטוויטר גם מהאייפון שלכם? בחרנו עבורכם חמישה יישומים מומלצים
טוויטר, למי שלא מכיר, היא רשת זעיר בלוגים בעלת קצב צמיחה היסטרי. המשתמשים מוזמנים לשתף את מחשבותיהם, קישורים רלוונטיים שהם נתקלים בהם, או כל דבר אחר עם משתמשים אחרים, במערכת יחסים של עוקב ונעקב.
הדרך הטובה ביותר ללמוד היא פשוט להירשם, להתחיל לעקוב אחרי כמה משתמשים, ולהמשיך משם. תחום אפליקציות טוויטר הוא תחום פורה ומשגשג במיוחד, שבו מכבבות כמה מהאפליקציות הנמכרות ביותר בחנות. זהו מגרש לניסויים בממשקי משתמש, שמנצל את הכוח הוויראלי הגדול של טוויטר בשביל להפיץ את האפליקציות עצמן. מעניין לראות כיצד כל אפליקציית טוויטר שונה מהשניה, ואיך מפתחים שונים מפרשים אחרת את טוויטר. בחרנו עבורכם את חמש האפליקציות לטוויטר הטובות והאהובות ביותר.
Tweetie : טוויטי היא הקלאסית, ולאחרונה נרכשה בידי טוויטר עצמה. מבין החמש, היא הכי פופולרית והכי קרובה לאפליקציית אייפון מקומית המגיעה עם המכשיר. כמו כן, חנוני האפל נוהגים לפאר את רמת הפירוט באייקונים שלה, ועניינים נוספים בסגנון – כל זה לא באמת משנה: היא שימושית, יעילה ונוחה.
יש בה דפדפן פנימי לצפייה בקישורים ותמונות, חיפוש, נושאים טרנדיים, כניסה לפרופיל האישי, מס' חשבונות במקביל ועוד. הניווט מתבצע בקלות דרך הסרגל התחתון, וממשק המשתמש שלה זורם ומגיע מהר למטרה. כך, למשל, כשמפעילים את האפליקציה מקבלים את פיד הטוויטר הפרטי, עם הציוצים של כל האנשים שעוקבים אחריהם. $2.99. יש לה גם גירסה גם למחשבי מק.
עוד ב-getapp: מצעד יישומים ל-iPhone
Twitterrific: טוויטריפיק היא המעוצבת בין היישומים. החברה שעומדת מאחוריה, Iconfactory, אחראית לכמה תוכנות מק פופולאריות, ועשתה הסבה למכשיר. היא גם אחראית על משחקי האייפון המוצלחים Frenzic ו-Ramp Champ.
היא נראית מצוין, ומבין החמש יש לה הכי הרבה אופי, דבר שהופך אותה לעניין של טעם וריח יותר מהאחרות. היא אחת מהאפליקציות הראשונות לאייפון בתחום, והיתרון העיקרי שלה הוא בנוחות הקריאה. יש לה רקע אפור מטאלי, והטקסט נראה בהיר. יש בה את כל האפשרויות הנחוצות, עם התאמה אישית של רקעים ועוד.
החיסרון שלה הוא בממשק המעט מסורבל, שמצריך יותר פעולות מ-Tweetie למשל, והוא פחות אינטואיטיבי. הגרסה החינמית נתמכת על ידי פרסומות, אך יש גם גרסת פרימיום בתשלום.
TwitterFon : טוויטרפון היא תוכנה פשוטה. יש בה את כל האלמנטים שצריך: הודעות, תגובות, חיפוש, נושאים טרנדיים, מציאת פרופילים של משתמשים אחרים, ואפשרות להעלאת סרטוני וידאו ותמונות. היא מהירה, ואחת הוותיקות מתוך החמש. האפליקציה שומרת את הציוצים בזיכרון שלה, דבר שמגביר את מהירות ההעלאה.
אין בה אפשרות לגישה למס' חשבונות במקביל (אך בגירסת ה-Pro יש, יחד עם אפשרויות רבות נוספות). הממשק שלה מעט מגושם, והעיצוב אינו מרהיב ביופיו (שימו לב לרקע הכחלחל והטיפה זול). אך עדיין, בשביל אפליקציה חינמית – היא עושה את העבודה היטב.
TweetDeck : טוויטדק התחילה בתור תוכנת טוויטר לווינדוס ומק. לאחר ההצלחה הפנומנלית לה זכתה, מפתחיה החליטו להתאים את הפורמט המוצלח לאייפון. היא אחת המשוכללות שנתקלנו בהן, והיא מציגה אפשרות אחת שאין בשאר האפליקציות: קבוצות. ככל שתתמידו בטוויטר, תגלו שתרצו לחלק את הנעקבים לקבוצות. זה יכול להיות "מקובלים" ו-"לא מקובלים", ויכול להיות גם "עבודה", "חברים", ועוד. אפליקציה זו משרתת את המטרה הזאת באופן מרשים, ומשתמשת ב"כרטיסיות", כמו הטאבים של הדפדפן, בשביל לנווט בטוויטר.
כמו כן, יש לה את כל האפשרויות המוכרות מאפליקציות אחרות – חיפוש, ניהול מס' חשבונות, שיתוף תמונות, ועוד. הממשק שלה הוא ללא ספק העוצמתי ביותר. החיסרון היחיד שלה הוא העיצוב הבינוני והמעט רובוטי. חינם.
עוד ב-getapp: יישומי בידור ל-iPhone
Birdfeed: בירדפיד היא הנער החדש בשכונה, פחות מוכרת מהאחרות, אבל זה לא אומר שהיא פחות טובה. מפתחיה רצו ליצור אפליקציה שגם נראית כמו יישום מקומי שמגיע עם האייפון, וגם בעלת אופי משלה. הממשק שלה מעוצב באופן נקי ופשוט, המזכיר את אופן הצגת הסמסים המוכר מהמכשיר.
היא כוללת את כל האפשרויות הסטנדרטיות, ועוד כמה חמודות: היא שומרת את הציוצים בזיכרון – דבר המאיץ את פעילות האפליקציה, ומאפשר קריאה שלהם גם ללא חיבור לאינטרנט, במטוס או ברכבת. כמו כן, בעת יציאה ממנה היא תזכור את מיקומכם, כך שתוכלו לחזור אליה ולהמשיך לקרוא בדיוק מהנקודה שבה הפסקתם.
Birdfeed הייתה חביבת המערכת: היא מגניבה, חתיכה, שימושית וזריזה. חסרונה היחיד הוא מחיר הגבוה: $4.99, מה שהופך אותה לאפליקציית הטוויטר היקרה ביותר.
מחפשים עוד תוכנות לסלולרי? היכנסו ל- GetApp: מגוון עשיר של תוכנות למכשירי נוקיה, בלקברי, אייפון ואנדרואיד