שתף קטע נבחר
 

אפייה עיוורת: איך מכינים טארט מושלם

רוצים לאפות טארט בלי שהבצק יתרומם, יסדק או יקרע? השף מאיר דנון מדגים אפייה עיוורת שתאפשר לכם לאפות טארטים מתוקים או מלוחים, בלי פאשלות מיותרות

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)
 
מחפשים מתכון לטארט?
 
השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה"

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לא לסמוך על המזל. טארט ריקוטה
צילום: ירון ברנר
אפשר גם קטניות אחרות. שעועית לבנה
צילום: אסף אמברם
מומלצים