שתף קטע נבחר
 

קורדון בלו: שניצל שחיתות

אם אתם מקפידים על כשרות או שומרים על הגזרה, המתכון הבא ממש לא מיועד עבורכם. קורדון בלו הוא שניצל ממולא בחזה אווז ובגבינה מותכת - תענוג שמחכה למי שמרשה לעצמו

שניצל קורדון בלו

מתכון באדיבות מסעדת "פינגוין" בנהריה

 

המרכיבים (ל-2-3 מנות):

500 גרם בשר הודו, פרוס לשניצלים דקים

125 גרם גבינת פרמזן

300 גרם חזה אווז טרי

קמח

פירורי לחם

2 ביצים גדולות טרופות


קורדון בלו (צילום: ליאור גלייכמן) 

 

אופן ההכנה:
  1. פורסים את השניצלים דק-דק ומשטחים בעזרת פטיש שניצל.
  2. מניחים באמצע כל שניצל פרוסת חזה אווז וגבינת פרמזן.
  3. מקפלים את השניצל בשני הצדדים ומגלגלים עד שמתקבלת מעין רולדה.
  4. מקמחים את הרולדה מכל צדדיה, טובלים בבלילת הביצה ומצפים בפירורי לחם.
  5. מטגנים את השניצלים בטיגון עמוק עד להשחמת הפרורים. כדי לדעת מתי השניצל מוכן, לוחצים בעדינות על הבשר. אם רואים גבינה מותכת עולה לפני השטח, סימן שאפשר להגיש.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים