קורדון בלו: שניצל שחיתות
אם אתם מקפידים על כשרות או שומרים על הגזרה, המתכון הבא ממש לא מיועד עבורכם. קורדון בלו הוא שניצל ממולא בחזה אווז ובגבינה מותכת - תענוג שמחכה למי שמרשה לעצמו
שניצל קורדון בלו
מתכון באדיבות מסעדת "פינגוין" בנהריה
המרכיבים (ל-2-3 מנות):
500 גרם בשר הודו, פרוס לשניצלים דקים
125 גרם גבינת פרמזן
300 גרם חזה אווז טרי
קמח
פירורי לחם
2 ביצים גדולות טרופות
קורדון בלו (צילום: ליאור גלייכמן)
אופן ההכנה:
- פורסים את השניצלים דק-דק ומשטחים בעזרת פטיש שניצל.
- מניחים באמצע כל שניצל פרוסת חזה אווז וגבינת פרמזן.
- מקפלים את השניצל בשני הצדדים ומגלגלים עד שמתקבלת מעין רולדה.
- מקמחים את הרולדה מכל צדדיה, טובלים בבלילת הביצה ומצפים בפירורי לחם.
- מטגנים את השניצלים בטיגון עמוק עד להשחמת הפרורים. כדי לדעת מתי השניצל מוכן, לוחצים בעדינות על הבשר. אם רואים גבינה מותכת עולה לפני השטח, סימן שאפשר להגיש.
מומלצים