פסטה מהירה ורעננה: לינגוויני ברוטב לימון
כשמדברים על מנה שמכינים ממרכיבים שיש בכל בית, מתכוונים לפסטה הזאת: עם מיץ לימון טרי, פרמזן, בזיליקום ורוקט. ארוחה טעימה ומשביעה, שלא מכבידה על הבטן
לינגוויני לימון
המרכיבים:
500 גרם פסטה מסוג לינגוויני
מיץ מ-3 לימונים גדולים
קליפה מגורדת מלימון אחד
5-6 כפות שמן זית
150 גרם גבינת פרמזן מגורדת
חופן עלי בזיליקום טריים, קצוצים גס
חופן גדול של עלי רוקט
(צילום: index open)
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
- בקערה קטנה מקציפים את מיץ הלימון, הקליפה המגורדת ושמן הזית, עד שהתערובת מסמיכה מעט. מוסיפים את הפרזמן ומערבבים עוד דקה-שתיים.
- יוצקים את הרוטב על הפסטה החמה ומערבבים היטב, כך שכל הלינגוויני יהיו מצופים ברוטב והגבינה תימס.
- מחלקים את הפסטה לקערות הגשה ומעל כל מנה שמים חופן נאה של בזיליקום, עלי רוקט ועוד מעט גבינה מגורדת.


מומלצים