שתף קטע נבחר
 

פסטה מהירה ורעננה: לינגוויני ברוטב לימון

כשמדברים על מנה שמכינים ממרכיבים שיש בכל בית, מתכוונים לפסטה הזאת: עם מיץ לימון טרי, פרמזן, בזיליקום ורוקט. ארוחה טעימה ומשביעה, שלא מכבידה על הבטן

לינגוויני לימון

המרכיבים:

500 גרם פסטה מסוג לינגוויני

מיץ מ-3 לימונים גדולים

קליפה מגורדת מלימון אחד

5-6 כפות שמן זית

150 גרם גבינת פרמזן מגורדת

חופן עלי בזיליקום טריים, קצוצים גס

חופן גדול של עלי רוקט


(צילום: index open)

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
  2. בקערה קטנה מקציפים את מיץ הלימון, הקליפה המגורדת ושמן הזית, עד שהתערובת מסמיכה מעט. מוסיפים את הפרזמן ומערבבים עוד דקה-שתיים.
  3. יוצקים את הרוטב על הפסטה החמה ומערבבים היטב, כך שכל הלינגוויני יהיו מצופים ברוטב והגבינה תימס.
  4. מחלקים את הפסטה לקערות הגשה ומעל כל מנה שמים חופן נאה של בזיליקום, עלי רוקט ועוד מעט גבינה מגורדת.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים