שתף קטע נבחר
 
צילום: דודו אזולאי

האנטי שף עושה סלט בראש

חם בחוץ? האנטי שף מציע לכם להכין סלט קיצי ומרענן. רק שבמקום ירקות הוא משתמש בפודינג וניל, חטיפי סניקרס וקורנפלקס, ואת השמן הוא מחליף בסירופ שוקולד. תודו שנבהלתם לרגע

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

הבית באדיבות מנחם טרוויש

 

לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק

 

סלט סניקרס

המרכיבים:

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל 

2 כוסות חלב

3 חטיפי סניקרס

כ-1/2 כוס קורנפלקס (מומלץ "פרוסטיס")

סירופ שוקולד

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה בינונית מערבבים היטב את אבקת הפודינג עם החלב, עד להמסת כל הגושים. מכניסים למקרר לכמה דקות כדי שהפודינג יתייצב.
  2. חותכים את הסניקרס לחתיכות.
  3. מוציאים את הפודינג מהמקרר, משליכים פנימה את חתיכות הסניקרס ומערבבים.
  4. מוסיפים את הקורנפלקס ומעט סירופ שוקולד.
  5. מערבבים היטב ומגישים לצד קולה קרה.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יהונתן צור
האנטי שף ממתין לכם גם בפייסבוק
מומלצים