בלי להזיע: סלט קינואה, חמוציות ואגסים
מחפשים רעיון לארוחה קלה להכנה, מזינה וטעימה בלי הרבה עבודה? השף יקי בביץ' מגיש סלט קינואה קר עם הפתעות מפנקות - אגוזי קשיו, חמוציות, נענע ואגסים
סלט קינואה
באדיבות VIM קפה מאת השף יקי בביץ'
המרכיבים (ל-4 מנות):
1/2 1 כוס קינואה
4 כפות סלרי אמריקאי פרוס
160 גרם אגוזי קשיו קלויים
200 גרם חמוציות
1 כף נענע קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
חופן עלי רוקט
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
2 אגסים גדולים, חתוכים לקוביות
קינואה עם הפתעות (צילום: בועז לביא)
אופן ההכנה:
- מבשלים את הקינואה במים רותחים כ-8 דקות, עד שהיא נפתחת. מסירים מהאש, מסננים ושוטפים במים קרים.
- מערבבים את הקינואה עם כל המרכיבים בסמוך למועד ההגשה.
קינואה
צילום: אסף אמברם
מומלצים