שתף קטע נבחר
 

בלי להזיע: סלט קינואה, חמוציות ואגסים

מחפשים רעיון לארוחה קלה להכנה, מזינה וטעימה בלי הרבה עבודה? השף יקי בביץ' מגיש סלט קינואה קר עם הפתעות מפנקות - אגוזי קשיו, חמוציות, נענע ואגסים

סלט קינואה

באדיבות VIM קפה מאת השף יקי בביץ'

 

המרכיבים (ל-4 מנות):

1/2 1 כוס קינואה

4 כפות סלרי אמריקאי פרוס

160 גרם אגוזי קשיו קלויים

200 גרם חמוציות

1 כף נענע קצוצה

1 כף פטרוזיליה קצוצה

חופן עלי רוקט

2 כפות מיץ לימון

2 כפות שמן זית

2 אגסים גדולים, חתוכים לקוביות


קינואה עם הפתעות (צילום: בועז לביא)

 

אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הקינואה במים רותחים כ-8 דקות, עד שהיא נפתחת. מסירים מהאש, מסננים ושוטפים במים קרים.
  2. מערבבים את הקינואה עם כל המרכיבים בסמוך למועד ההגשה.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים