שתף קטע נבחר
 

יאם וון סן: תאילנדי מרענן

החום והלחות בחוץ מזכירים לכם את הטיול במזרח הרחוק? אז לכו על זה עד הסוף. כמה דקות עבודה בלבד - ויש לכם סלט תאילנדי משביע ומרענן על בסיס אטריות שעועית

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין)

 

יאם וון סן (סלט אטריות שעועית)

אפשר להוסיף לסלט ירקות שורש נוספים כגון גזר וקולורבי - בנוסף או במקום המלפפון והסלרי. 

 

המרכיבים:

100 גרם אטריות שעועית

1 מלפפון, חתוך לגפרורים

1/2 כוס סלרי, חתוך לגפרורים

50 גרם פטריות ירדן, חתוכות

לרוטב:

3 כפות סויה בהירה

1 כף רוטב ברביקיו

1 כף שמן שומשום

2 כפות חומץ אורז

 

אופן ההכנה:

  1. משרים את אטריות השעועית כ-10 דקות במים קרים. מסננים, חותכים את האטריות הארוכות למקטעים קצרים יותר. שמים את האטריות במסננת ומכניסים לקערה עם מים רותחים - למשך כדקה וחצי. מסננים, שוטפים או טובלים במים קרים ומסננים היטב.
  2. מערבבים היטב בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב.
  3. מוסיפים את האטריות לקערה שבה הרוטב ומערבבים.
  4. חולטים את הפטריות כדקה במים רותחים. מסננים ומוסיפים לסלט.
  5. מוסיפים את המלפפון והסלרי החתוכים ומערבבים.

 

סוואלי אלדר היא שפית המתמחה במטבח התאילנדי ומרצה ב"בישולים  - בית הספר הגבוה לקולינריה"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים