שתף קטע נבחר
 

צהוב כמו השמש: אורז לימוני

אורז הוא אחד המאכלים שאפשר להוסיף לו כמעט הכל. רינה פושקרנה מוסיפה לימון שהופך את האורז לצבעוני ומרענן

 

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

 

אורז לימוני

המרכיבים:

2 כוסות אורז בסמטי

6 כוסות מים

1 כף זרעי חרדל שחור

2 כפות שמן

1 כפית מלח

1/2 כפית אבקת כורכום

1/2 לימון חתוך לפרוסות

1 כף מיץ לימון

1 כף למונגראס קצוץ

1 כפית עלי קארי

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את זרעי החרדל וקולים אותם מעט.
  2. מוסיפים את עלי הקארי ובוחשים.
  3. מוסיפים את האורז, בוחשים ומבשלים שתי דקות.
  4. מוסיפים את המים ובוחשים.
  5. מוסיפים את המלח, הכורכום, הלמונגראס ומיץ הלימון, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 10-12 דקות.
  6. כשהמים מתאדים ונוצרים באורז חורי אוויר מוסיפים את פרוסות הלימון, מכסים את הסיר ומבשלים 2-5 דקות.

 

רינה פושקרנה היא השפית והבעלים של רשת "טנדורי " 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים