שתף קטע נבחר
 

המלוואח ההודי: לחם פּוּרי

במטבח ההודי יש מגוון רחב של לחמים. הפעם רינה פושקרנה מלמדת אתכם איך מכינים פורי - לחם הודי מטוגן, שמתנפח כמו בלון וטעים עם כל תוספת מלוחה או מתוקה

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין) 

 

פורי

המרכיבים:

1 כוס קמח מלא

1/2 כוס קמח לבן

1 כפית מלח

1/2 כוס מים

1 כף שמן

2 כוסות שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הקמחים, המלח, המים וכף השמן בקערה עד שמקבלים מרקם של בצק אחיד. מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד למשך חצי שעה.
  2. מרדדים את הבצק ובעזרת כוס, צלחת או רינג, קורצים ממנו עיגולים.
  3. מחממים את השמן לטיגון ומטגנים את עיגולי הבצק (אחד או שניים בכל פעם). באמצעות כף מסננת דוחפים מעט את הפורי הצף למטה וכאשר הוא מתנפח ומקבל צבע מוציאים את הפורי ומניחים אותו על נייר סופג.

 

רינה פושקרנה היא השפית והבעלים של רשת "טנדורי "

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים