שתף קטע נבחר
 
צילום: דודו אזולאי

האנטי שף מלכלך: סלופי ג'ו

לרגל יום העצמאות האמריקני, האנטי שף משקיע באמת ומכין את מלך הסנדוויצ'ים - סלופי ג'ו. תאמינו לו שזה שווה את זה. אחרי הכל, מתי בפעם האחרונה אכלתם קולה? אכן, תמונות קשות

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

הבית באדיבות מנחם טרייויש

 

האנטי שף מחכה לכם גם בפייסבוק

 

סלופי ג'ו

המרכיבים:

בשר טחון מוכן לבישול

שמן

בצל

קטשופ

קולה

טבסקו

1 לחמנייה

מיונז

 

אופן ההכנה:

  1. שמים מעט שמן במחבת עמוקה ומחכים שיתחמם. מוסיפים את הבצל ומטגנים כמה דקות עד שיתרכך.
  2. מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומערבבים עם הבצל. מטגנים עד שהבשר מקבל צבע אפור.
  3. מנמיכים את האש, מוסיפים קטשופ ומערבבים.
  4. שופכים לתוך המחבת קולה, מערבבים ומוסיפים טבסקו לפי הטעם. מבשלים עוד כמה דקות.
  5. בינתיים, חוצים את הלחמנייה לרוחב, ומורחים מיונז על חלקה התחתון.
  6. עורמים את תערובת הבשר על חלקה התחתון של הלחמנייה, כולל הרוטב. מכסים את הלחמנייה וחוצים אותה לשניים.
  7. אוכלים בתוספת כוס קולה קרה.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יהונתן צור
בואו להתלכלך עם האנטי שף בפייסבוק
מומלצים