ילדים מבשלים: פסטה ברוטב עגבניות
בפעם הבאה שהילד שלכם מתלונן שהוא רעב וגם משעמם לו - הזמינו אותו להיכנס למטבח. אולי המתכון הבא, לפסטה ברוטב עגבניות, יפתח בפניו עולם חדש ומעניין. קבלו את "מתכון לחופש" - הפינה המיוחדת של ערוץ האוכל לחופש הגדול
(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)
פסטה ברוטב עגבניות
מתכון של השף רונן פילוסוף, סדנאות "ספייסס" לילדים
המרכיבים:
500 גרם (שקית) פסטה מכל סוג
רוטב עגבניות:
2-3 בצלים לבנים קצוצים3 עגבניות פרוסות לרבעים
12-15 עגבניות שרי פרוסות לחצאים
2-3 שיני שום חתוכות גס
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
3 עלי בזיליקום
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה עפ"י ההסברים שעל האריזה.
- בסיר עמוק מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה, מוסיפים את העגבניות, שיני השום והבזיליקום, מערבבים ומוסיפים תבלינים.
- לאחר הרתיחה טוחנים את תערובת העגבניות ומבשלים שוב עוד מספר דקות ומתקנים את התיבול.
- מוזגים מעל הפסטה.
צילום: Index Open
מומלצים