שתף קטע נבחר
 

תאילנדי במשקל קל: סלט טונה

בחוץ לוהט, הבטן מקרקרת ואתם כמהים למשהו קל ומשביע. סלט הטונה התאילנדי הוא פתרון מצוין לארוחה טעימה שלא מתנגשת עם הדיאטה. סוואלי אלדר מלמדת כיצד

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

 

סלט טונה

המרכיבים:

150 גרם טונה במים

1 כף למון גראס חתוך לחתיכות בגודל של כ-1 ס"מ

3 גבעולים של בצל ירוק קצוץ

3 יחידות כפיר ליים קצוצים

20 גרם כוסברה קצוצה

10 גרם נענע קצוצה

2 מלפפונים קצוצים

7 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

100 גרם כרוב לבן קצוץ

לרוטב

2 כפות מיץ לימון

2 כפות רוטב דגים

1 כף רוטב צ'ילי חריף

 

אופן הכנה: 

  1. רוטב: מערבבים בקערית את מיץ הלימון, רוטב הדגים והצ'ילי. מי שמעוניין ברוטב פיקנטי יכול להוסיף עוד צ'ילי.
  2. הסלט: מערבבים את הירקות בקערה, מוסיפים את הטונה, שופכים את הרוטב, מערבבים קלות.
  3. להגשה: אפשר להגיש עם פריכיות אורז או קרקרים.

 

סוואלי אלדר היא שפית המתמחה במטבח התאילנדי ומרצה "בישולים  - בית הספר הגבוה לקולינריה"

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים