שתף קטע נבחר
 

בראנץ' דרום אמריקאי

בשר, בשר ועוד בשר: בדרום אמריקה ארוחת בוקר טובה חייבת לכלול נקניקיות או סטייקים ליד הביצים. הנה שני מתכונים בקצב הסמבה

צ'ורסקו וביצים

המרכיבים (ל-4 מנות):

800 גרם נתח אנטריקוט מיושן פרוס ל-4 סטייקים שווים בגודלם

8 ביצים

מלח ופלפל שחור

חמאה

להגשה:

צ'יפס שהוכנו מתפוחי אדמה מזן דזירה

עלי בייבי מתובלים בשמן זית ולימון

 

אופן ההכנה:

1. מתבלים את נתחי הבשר במלח ובפלפל שחור.

2. צולים הנתחים למידת עשייה של מדיום או מידת עשייה רצויה אחרת ומעבירים לצלחות הגשה.

3. בזמן שהבשר "נח" ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים ביצי עין מהביצים.

4. מניחים 2 ביצים בצלחת, מוסיפים צ'יפס וסלט עלים ירוקים ומגישים.

 

סלצ'יצ'ס וביצים

המרכיבים (ל-4 מנות):

2 נקניקיות צ'וריסו חתוכות לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ

2 נקניקיות לינגוויסט או מרגז חתוכות לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ

1פלפל אדום חתוך לקוביות

1 פלפל צהוב חתוך לקוביות

1 פלפל ירוק חתוך לקוביות

1 בצל סגול חתוך לקוביות

מעט עלי טימין טריים מופרדים מהגבעול

8 ביצים

חמאה

 

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת ומטגנים את הנקניקיות עד לדרגת עשייה מידיום.

2. מוסיפים למחבת את הירקות והטימין וממשיכים לבשל במשך 2 דקות נוספות. מעבירים לצלחת הגשה.

3. מוסיפים למחבת מעט חמאה ומטגנים את הביצים באופן המועדף, מחלקים את הביצים בין הצלחות ומגישים, מומלץ בליווי סלט עלים ירוקים.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים