שתף קטע נבחר
 

קוּן סֵפֵלוֹט: חגיגת שרימפס ואננס

לא לשומרי כשרות: סוואלי אלדר מלמדת אתכם איך מכינים מנה צבעונית וטעימה שהיא חגיגה תאילנדית של פירות ים, אננס, חלב קוקוס וקארי אדום

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

 

קון ספלוט (Gung Sapparot)

המרכיבים:

300 גרם שרימפס נקי

3 כפות רוטב קארי אדום

200 גרם חלב קוקוס

1 כף סוכר תמרים או חום

1 כף סויה בהירה או רוטב דגים

1/2 כוס קוביות אננס

1/2 כוס עגבניות שרי חצויות

30 גרם בזיליקום לקישוט המנה

 

אופן ההכנה:

  1. מביאים לרתיחה בסיר את חלב הקוקוס ורוטב הקארי האדום, מבשלים למשך 5-7 דקות.
  2. מוסיפים שרימפס, אננס, שרי וממשיכים לבשל כ-7 דקות.
  3. מוסיפים את הסוכר החום (או התמרים) ואת הסויה, מבשלים כ-2 דקות.
  4. מסירים מהאש ומקשטים בעלי בזיליקום. מגישים עם אטריות אורז וורמיצ'לי.

 

  • סוואלי אלדר היא שפית המתמחה במטבח התאילנדי ומרצה ב"בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה"

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים