סלט צבעוני
המון בריאות בקערה אחת: בפסח הזה אפשר לאכול גם בריא
(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)
סלט ירקות צבעוני בויניגרט
המצרכים:
חופן עלי בייבי
חופן נבטים
1 עגבנייה
2 מלפפונים
2 גזרים קלופים
1/4 כרוב לבן
1/4 כרוב סגול
חופן פטריות
1 פלפל צהוב
לרוטב ויניגרט -
1 כפית גדושה חרדל
מיץ מ-1 לימון
מלח
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
- שמים בקערה את עלי הבייבי והנבטים.
- חותכים את העגבניות והמלפפונים לקוביות.
- קולפים את הגזרים, משליכים את הקליפה וממשיכים לקלוף את הגזרים כך שנוצרים "סרטים" דקיקים.
- פורסים את שני סוגי הכרובים לרצועות דקות.
- חותכים את הפטריות לרצועות.
- פורסים את הפלפל הצהוב לרצועות ארוכות.
- הרוטב: שמים חרדל ומיץ לימון בקערה קטנה, ממליחים. מערבבים. מזליפים את שמן הזית תוך כדי טריפה.
- מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב.
פורסם לראשונה 10/08/2010 09:38
סלט ירקות
צילום: Sutterstock
מומלצים