שתף קטע נבחר
 
צילום: דודו אזולאי

האנטי שף הולך על ביצים

הכינו את המלתעות: האנטי שף מכין סנדוויץ', ואנחנו מדברים על לא פחות מסופר דופר סנדוויץ' שקשוקה חריפה עם נקניקים. עוד לא לחצתם פליי?

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

הבית באדיבות מנחם טרוויש

 

לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק

 

סופר סנדוויץ' שקשוקה חריפה

המרכיבים:

1-2 כפות שמן

1/2 בצל

1 חבילה קטנה של רסק עגבניות

2-3 כפות קטשופ 

טבסקו לפי הטעם

פסטרמה

4 ביצים

1 כיכר לחם לבן

מיונז

חרדל

חזה בקר

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן במחבת ומוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים רסק עגבניות וקטשופ ומערבבים. מוסיפים טבסקו, מערבבים ומנמיכים את האש. פורסים את הפסטרמה לחתיכות ומכניסים למחבת.
  3. שוברים את הביצים אחת אחרי השנייה לתוך השקשוקה. מערבבים מעט אם רוצים. ממשיכים לטגן עד שהביצים מוכנות.
  4. חותכים 3 מגה-פרוסות מהלחם.
  5. מורחים על הפרוסה התחתונה מיונז וחרדל ומניחים עליה מהשקשוקה המוכנה.
  6. מניחים על השקשוקה פרוסה נוספת, מורחים מיונז וחרדל ומניחים שקשוקה. מסדרים פרוסות חזה בקר ומסיימים בהנחת פרוסת הלחם.
  7. מוזגים קולה קרה לכוס גבוהה, שותים ופותחים פה גדול.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סופר שקשוקה
צילום: יהונתן צור
בואו לשקשק עם האנטי שף בפייסבוק
מומלצים