שתף קטע נבחר
 

ללקק את הכנפיים

הכנת אוכל מחוץ לבית לא חייבת לכלול עשן ונפנוף - השפית סבינה ולדמן הצטיידה בגזייה ויצאה לחיק הטבע (טוב, נו, לפארק הירקון) כדי להכין כנפיים ברוטב ברביקיו

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

 

כנפיים ברוטב ברביקיו ובירה שחורה

המרכיבים:

500 גרם כנפי עוף נקיות, חצויות

שמן קנולה

מלח גס

פלפל שחור גרוס

1 בצל סגול, קצוץ גס

5 שיני שום

1 כף רסק עגבניות

3 ענפי רוזמרין

1 כוס רוטב צ'ילי מתוק

בקבוק קטן (330 מ"ל) בירה שחורה

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים על הגזייה סיר גדול ושמים בו כמה כפות שמן.
  2. מתבלים את הכנפיים במלח ובפלפל.
  3. מטגנים את הכנפיים במשך 3-2 דקות מכל צד על להבה גבוהה. מוציאים מהסיר ושומרים בצד.
  4. מטגנים בסיר את הבצל במשך כ-3 דקות על להבה גבוהה. מוסיפים את שיני השום, רסק העגבניות והרוזמרין ומערבבים היטב.
  5. מחזירים את הכנפיים בחזרה לסיר. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ואת הבירה ומביאים לרתיחה.
  6. מבשלים ברתיחה עדינה במשך 15 דקות נוספות, עד שהרוטב מצטמצם. מגישים עם פלחי לימון.

 

  • סבינה ולדמן היא השפית של מסעדת רוטשילדס קיטשן (שדרות רוטשילד 73, תל אביב)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים