האנטי שף מרים מסיבה
יש בית, יש מוזיקה והאורחים בדרך? תסמכו על האנטי שף שידריך אתכם איך להכין את התפריט האולטימטיבי למסיבה: אבטיח שיכור, פופקורן בטעמים וסוכריות מתוקות לא מהעולם הזה
הבית באדיבות מנחם טרוויש
לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק
אבטיח שיכור
המרכיבים:
1 אבטיח
1 בקבוק וודקה
אופן ההכנה:
- יוצרים חור בקליפת האבטיח ומכניסים לתוכו את הבקבוק כשהוא הפוך.
- נותנים לאבטיח לספוג את האלכוהול.
- חותכים לפרוסות ומגישים לחוגגים.
פופקורן בשלושה טעמים
המרכיבים:
1 חבילה פופקורן למיקרו
צ'ילי מתוק
סירופ שוקולד
גבינה צהובה
אופן ההכנה:
- מכניסים את הפופקורן למיקרו לפי הוראות ההפעלה.
- מחלקים את הפופקורן בין 3 קערות.
- שופכים רוטב צ'ילי מתוק על הפופקורן בקערה אחת ומערבבים מעט.
- שופכים סירופ שוקולד על הפופקורן בקערה אחרת ומערבבים מעט.
- מחממים את הגבינה הצהובה במיקרו עד להמסה. יוצקים על הפופקורן בקערה השלישית ומערבבים.
- מכניסים לכמה שניות נוספות למיקרו.
ממתק חמוץ-מתוק
המרכיבים:
אבקות חמוצות
לקקנים
ספריי
אופן ההכנה:
- שופכים את האבקות לקערה קטנה.
- מצפים את הלקקן בתערובת.
- מכניסים לפה ומלווים בשפריץ של ספריי.
- שוטפים את הפה עם כוס קולה צוננת.
- לכל המתכונים של האנטי שף
מומלצים