שתף קטע נבחר
 
צילום: index open

הודי ללא בשר: הארי אלי

קבב לא חייב להיות בשרי, רינה פושקרנה מלמדת אתכם איך מכינים קציצה צמחונית וגם איך שומרים על צבע ההארי (הירוק) של הירקות המבושלים

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין) 

 

הארי-אלי קבב

אחרי שהכנו קבב בשרי הגיע תורם של אלו שמוכנים לוותר על בשר ליום אחד. רינה פושקרנה הכינה עבורכם קבב שכולו צמחוני.

 

המרכיבים  (ל-15-18 קבבים): 

2 כפות שעועית ירוקה חתוכה

2 כפות אפונה ירוקה

2 כפות גזר חתוך

3 כפות תפוחי אדמה חתוכים

4 כפות עלי תרד

קורט מלח

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

3 כפות גבינת פטה מגורדת

2 כפות פירורי לחם

2 כפות קורנפלור

1 כף ג'ינג'ר טרי כתוש/קצוץ

1 כפית אבקת מנגו/מיץ לימון

1/2 כפית מלח

1/2 כפית כמון

1 כף כוסברה קצוצה טרייה

1/2 כפית כוסברה יבשה

1/2 ליטר שמן לטיגון

לקישוט:

חופן אגוזי קשיו

 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים בסיר כוס מים ומבשלים את הירקות עם מעט מלח ואבקת סודה לשתייה כ-10 דקות.
  2. מסננים את המים היטב ומועכים בעזרת ממחה (ניתן לטחון במעבד מזון).
  3. משטחים את עיסת הירקות בצלחת שטוחה, מפזרים למעלה את הגבינה, התבלינים, פירורי הלחם והקורנפלור. לשים את העיסה, יוצרים קציצות ומעטרים כל קציצה באגוז קשיו.
  4. מטגנים את הקבבים בשמן עמוק עד שהם מקבלים ציפוי פריך (כ-2 דקות בכל צד). 
  5. מומלץ להגיש עם צ'אטני.

 

  • רינה פושקרנה היא השפית והבעלים של רשת טנדורי

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים