שתף קטע נבחר
 

מי אני ומה שמי? שֶמִי קבב

רוצים להרגיש כמו המלכים בהודו? תאכלו קבב כבש. רינה פושקרנה מתבלת, מערבבת ומלמדת אתכם להכין קבבים מקוריים שיפתיעו את כולם במנגל הבא

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)  

 

שמי קבב

המרכיבים (ל-15-18 קבבים):

250 גרם בשר כבש טחון

1/2 מקל קינמון שבור לחתיכות

4 מסמרי ציפורן

4 תרמילי הל

1/2 כוכב אניס

1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

1 כפית שום כתוש

1/2 כפית מלח

1 כוס מים

1 כף שמן

1 צ'ילי ירוק קצוץ

1 כף עלי נענע טריים קצוצים

1/2 כפית קינמון טחון

1/2 כפית גראם מסאלה

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית מלח

2 כפות קמח חומוס/עדשים

2 כפות פירורי לחם

2 כפות קורנפלור

1 ביצה

1/2 ליטר שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

  1. שמים בסיר כף שמן, מוסיפים את הבשר הטחון, הג'ינג'ר, השום והמלח ובוחשים. מוסיפים את שברי מקל הקינמון, הציפורן וההל, כוס מים ומבשלים כ-10 דקות עד שהבשר מוכן והמים מתאדים.
  2. טוחנים את הבשר במעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה. ממתינים מעט עד שהמחית תתקרר.
  3. משטחים את עיסת הבשר בצלחת שטוחה, מפזרים למעלה את התבלינים הנותרים, את קמח החומוס/עדשים, פירורי הלחם, הקורנפלור ולבסוף את הביצה. לשים את העיסה ויוצרים קציצות עגולות ושטוחות.
  4. מטגנים את הקבבים בשמן עמוק עד שהם מקבלים ציפוי פריך. אשר גם להכין את התערובת מראש ולצלות על המנגל.

 

  • רינה פושקרנה היא השפית והבעלים של רשת טנדורי

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים